sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Viikko täynnä kokemuksia

Pennuilla on ollut aktiivinen viikko. Alkuviikolla joukko kävi eläinlääkärin tarkastuksessa ja sirutettavina. Harvinaisen reipas pentue kuulemma - mutta niinhän se on!
 Kuvassa Joey, joka heittäytyi ensin eläinlääkärin ja sitten hoitajan pusuteltavaksi. Tässä hoitajan vuoro huomioida hänet <3

Joey

Tällä viikolla pennuilla on ollut myös tet-jakso työpaikallani. Kaikki pennut pääsivät mukaani töihin yksitellen puoleksi päiväksi. Tämä on joka pentueen kanssa kiinnostavaa, koska pennut saattavat olla hyvinkin erilaisia ilman sisarustensa tukea. Priya oli joukon ensimmäisenä maananaiaamuna ja Joey viimeisenä perjantai-iltapäivänä. Tuntui, että joka kerralla mukanani oli edellistä rohkeampi pentu, mutta toisaalta viikon aikana pennut kehittyvät myös kovasti. Oleellisimmat luonne-erot ovatkin olleet vasta nyt havaittavissa. 
Kaikki pennut tutustuivat mielellään työkavereihin ja tutkivat tiloja myös itsenäisesti. Ihan loistojoukko tämä!
Väsynyt tettiläinen Joey
On pentusilla käynyt vieraitakin. 2-vuotiaan pojan touhut olivat pennuista maailman kiinnostavimpia, pikkuautoleikit varsinkin! Jill taisi olla se, joka innostui 2-vuotiaan seurasta kaikkein eniten.

Viikko täynnä kokemuksia

Pennuilla on ollut aktiivinen viikko. Alkuviikolla joukko kävi eläinlääkärin tarkastuksessa ja sirutettavina. Harvinaisen reipas pentue kuul...