torstai 2. toukokuuta 2019

Reippaat neliviikkoiset

Kuluneen viikon aikana pentusilla on ollut taas vieraita, he ovat opiskelleet ilotulitteiden ääniä ja päässeet vähän kokeilemaan ulkoilmaelämää. Lauman aikuisiin koiriin on tullut myös viikon aikana vähän aiempaa enemmän kontaktia. 

Venko on pelkkää luuta, nahkaa ja isoja utareita. Pennut saavat puuroonsa myös kuivamuonaa, jotta ei äiskä ihan kuivuisi kokoon. Maitoannos heille tarjoillaan useimmiten jo pystybaarissa

Näyttää siltä, että pennuista useammasta on tulossa pitkätukkia. Joey on tässä kohtaa ainoa, joka vielä vaikuttaa selvästi lyhytkarvaiselta. Joillain karva on puolipitkän oloista, mutta esimerkiksi Jill ja Priya ovat kasvattamassa kauluria. 

Kaikki pennut ihastuttavat joka päivä. Vapusta alkaen pentuihin on tullut paljon lisää puhtia ja menoa. Erityisesti pojat ovat suunnattoman iloisia ihmiskontaktista. Niillä heiluu häntä ja ovat tyytyväisiä sylissä vaikka kaverit touhuisivat vieressä. Hakevat myös katsekontaktia.  

Ruokakipolle järjestäytyminen

Taas meni piknikiksi, vappupiknikiksi tällä kertaa

Jill

Jill

Joey

Ness ja Jill

Ness kokeilee "uima-allasta"

Phoebe

Pojat


Viikko täynnä kokemuksia

Pennuilla on ollut aktiivinen viikko. Alkuviikolla joukko kävi eläinlääkärin tarkastuksessa ja sirutettavina. Harvinaisen reipas pentue kuul...